خرید بک لینک شرکت نرم افزار عارف رایانه

مطالب مرتبط با تغذیه

نرم افزار مطب

نوشته تصادفي

تبلیغات متنی

برچسب های پرکاربرد

آموزش ساخت مربای هویج اموزش مربای هویج بیماری تغذیه خاصیت سیب خواص خوردن سیب خواص سیب خواص سیب ترش خواص سیب درختی خواص گوجه خواص گوجه فرنگی خواص گوجه فرنگی برای پوست درمان سرماخوردگی درمان سرما خوردگی درمان سرماخوردگی با گیاهان دارویی راه درمان سرماخوردگی راههای درمان سرماخوردگی طرز تهیه مربای هویج طرز تهیه مربای هویج زیبا طرز ساخت مربای هویج فایده سیب فواید خوردن سیب فواید خوردن سیب ناشتا فواید سیب فواید سیب درختی فواید گوجه فواید گوجه فرنگی مربای هویج مربای هویج به شکل گل رز پیشگیری از سرماخوردگی

طرز تهیه شله زرد نذری خوشمزه برای محرم

خانه » تغذیه » طرز تهیه شله زرد نذری خوشمزه برای محرم

برای تهیه شله زرد نذری ابتدا باید برنج ریزه را پاک کنید. سپس چند ساعت و یا از شب تا صبح بدون نمک، خیس کنید تا کمی نرم شود. سپس ...

شله زرد یکی از غذاهایی است که بیشتر برای نذری در ایام سوگواری ائمه و ماه رمضان استفاده می شود . برخی حتی به عنوان شام و ناهار از ان استفاده میکنند.

در این بخش از سایت پزشکی دکتر طب طرز تهیه شله زرد نذری را در اختیارتان قرار میدهیم. ما را از دعای خیرتان بی نصیب نگذارید.

مواد لازم برای تهیه شله زرد نذری

برنج ریزه ۱ کیلوگرم

شکر ۲ کیلوگرم

آب ۲۰ لیوان

زعفران به میزان لازم

کره ۱۰۰ گرم

روغن مایع ۱۰۰ گرم

خلال بادام به میزان دلخواه

هل ۶ دانه

گلاب ۱ استکان

طرز تهیه شله زرد نذری

برای تهیه شله زرد نذری ابتدا باید برنج ریزه را پاک کنید. سپس چند ساعت و یا از شب تا صبح بدون نمک، خیس کنید تا کمی نرم شود.

در مرحله بعدی زعفران را در فلاسک و یا در قوری دم کنید. میزان زعفران بستگی به سلیقه شما دارد . میتوانید رنگ ان را زرد میانه انتخاب کنید . مثلا کمی زعفران بریزید اگه کمرنگ بود باز هم اضافه کنید.

در بخش بعدی باید هل را بشویید و با هاون بکوبید. سپس آن را در فلاسک یا قوری دم کنید.

یک نکته دیگر اینکه آبی که برنج را با آن خیس کرده اید دور نریزید، برنج را با آبی که در آن خیس شده است به علاوه ۲۰ لیوان آب در قابلمه بزرگی ریخته و بگذارید یک جوش بزند. سپس زعفران دم کرده را روی آن ریخته درب قابلمه را بگذارید. حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید چندین ساعت و یا یک شب تا صبح در همین حالت بماند. صبح خواهید دید که حجم برنج زیاد شده آن را روی حرارت متوسط بگذارید و اجازه دهید کمی غلیظ شود.

اگر آب شله زرد زیاد است شکر را به صورت خشک بریزید ولی اگر آب آن کم بود شکر را در کمی آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس آن را به شله زرد اضافه کنید.

شله زرد را هم بزنید کره، روغن مایع و خلال بادام را به آن اضافه نمایید. حرارت بایستی متوسط و ملایم باشد تا شکر به خورد برنج رود در این زمان رنگ شله زرد را با زعفران تنظیم کنید اگر کم رنگ است مجددا کمی زعفران را دم کنید و در شله زرد بریزید.

خواص خرما یا فواید خرما برای سلامت چیست ؟

می توانید از عرق هل استفاده کنید و یا از هل دم شده ای که در بالا توضیح داده شد برای خوش طعم کردن شله زرد استفاده کنید.

هل و گلاب را در یک ربع آخر پخت اضافه کنید تا بو و طعم آن از بین نرود.

شله زرد باید به اندازه ای روی حرارت بماند تا جا بیفتد به صورتی که آن قدر شل نباشد که آب بیندازد و آنقدر سفت هم نباشد که همینکه در ظرف بریزید ترک بخورد. پس از جا افتادن شله زرد اجازه دهید کمی سرد شود و آنها را در ظرف های دلخواه بریزید. معمولا اگر ظرف شله زرد تک نفره باشد از ظرف های تخت استفاده می کنند و روی آنرا با دارچین و خلال پسته تزیین می کنند.

یکم اخراشو بیشتر ویرایش کن


# # # # # # #

مطالب پیشنهادی

نقش موثر تغذیه بر رشد ذهنی کودک

ویتامین ها-دکترطب

با دکترطب تاثیرات ویتامین ها را بهتر بشناسیم

طرز تهیه مربای هویج گل رزی

درمان درد معده اکثر بیماری های شمارا درمان میکند

پربازدید های تغذیه

نظرات شما