خانه » تغذیه » 5 راه استفاده از زردچوبه به منظور افزایش سلامتی شما

5 راه استفاده از زردچوبه به منظور افزایش سلامتی شما

زردچوبه یک ادویه باستانی است که از رنگ طلایی پر طراوتی ساخته شده است. این یک گیاه گلدار با یک ساقه ریشه مانند زنجبیل است. زردچوبه به مدت طولانی در میان غذاهای هند، آسیا و امریکای مرکزی، به ویژه در کریستال، جزء اصلی است. زرد چوبه معمولا در داروهای آیورودا و چینی برای درمان مشکلات گوارشی، مشکلات کبدی، بیماری پوست و زخم ها مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع، بیش از 4500 سال از آن استفاده شده است.

با توجه به رشد روزافزون مطالعات اخیر، اثرات بالقوه سلامت کورکومین( ترکیباتی که زردچوبه را به رنگ روشن آن می رساند) در حال افزایش است.

در حالی که مطالعات بیشتری لازم است، تحقیقات اولیه نشان می دهد که زردچوبه ممکن است مزایای سلامتی زیادی را ارائه دهد.

تحقیقات نشان می دهد که زردچوبه، در انواع موضعی، کپسول و یا اسانس های ضروری، ممکن است برای سلامت قلب مفید باشد و ممکن است به کاهش التهاب و کاهش درد و تورم همراه با آرتروز و آرتریت روماتوئید کمک کند. برخی تحقیقات نشان می دهد که ممکن است به مسائل مربوط به دستگاه گوارش کمک کند، از عود بیماری کولیت زخمی جلوگیری کند و به عنوان یک تقویت کننده برای افراد مبتلا به افسردگی مزمن کمک کند. طبق بررسی منظم مطالعات منتشر شده در اوت 2016 در مجله Phytotherapy Research ممکن است در مقابل برخی از شرایط پوستی نیز محافظت کند.

خبر خوب برای افراد مبتلا به پیش دیابت و دیابت نیز وجود دارد. طبق بررسی منتشر شده در اکتبر 2016 در مجله بین المللی غدد و متابولیسم، زردچوبه ممکن است حساسیت انسولین و کاهش قند خون را بهبود بخشد. به گفته کارشناسان انجمن دیابت آمریکا، ممکن است به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک کند.

آمریکایی ها معمولا از زردچوبه در فرم پودر ادویه خود استفاده می کنند، اما ریشه می تواند رنده شده و در دستور العمل ها مانند زنجبیل تازه استفاده شود. به یاد داشته باشید که اگر خواص ضد التهابی کورکومین را با فلفل سیاه مصرف کنید، ممکن است افزایش یابد.

نکات بهداشتی و سلامتی که در زردچوبه وجود دارد:

  • زردچوبه یک عنصر کلیدی در زرده تخم مرغ است. با استفاده از Curry Chicken نارگیل Bon Appétit را با زردچوبه و Lemongrass مخلوط کنید و یا سیب زمینی شیرین قاطی کنید امتحان کنید.
  • زردچوبه پودر شده را با زیره سبز، زنجبیل، پودر سیر، نمک دریایی و فلفل سیاه مخلوط کنید و سپس قبل از کباب کردن گوشت گاو، گوسفند، مرغ، ماهی و یا توفو آن را مالش دهید.
  •   آن را با تخم مرغ بخورید. زردچوبه می تواند علاوه بر خوشمزه کردن برای املت، فریتاتا، کیک مورد استفاده قرار گیرد. صحبت از تقلا شد، سعی کنید زردچوبه را به تقلا توفو بریزید که طعم خوشمزه و تردی پیدا میکند.
  •   آن را به غذاهای فست فود اضافه کنید. برخی از زردچوبه های رنده شده یا پودر با سیب زمینی، اسکواش، پارینهس یا هویج قبل از کباب کردن می توانند یک عطر و طعم فلفل زمستانه را اضافه کنند.
  • یک فنجان شکر را در یک ظرف با ½ قاشق چایخوری (چای سیاه) پودر زردچوبه (یا 1/1 قاشق سوپ خوری زردچوبه) را به شیر اضافه کرده و مخلوط کنید 15 دقیقه بجوشانید.سپس یک قاشق غذا خوری عسل یا اگوا به ان اضافه کرده مخلوط نمیایید میل کنید.
(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

7 تا از بهترین آرامبخش های طبیعی عضلات

آیا تا کنون احساس سختی غیر ارادی،گرفتگی عضله شدن را احساس کرده اید؟ این یک …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *