اخبار پزشکی و دنیای طب و سلامت روانشناسی تغذیه

آیا می توان از روغن کرچک بر روی صورت خود استفاده کرد؟

0

روغن کرچک چیست؟

روغن کرچک روغن گیاهی است که از دانه های گیاه کاستور Ricinus communis تهیه شده است.روغن گیاه کاستور به طور عمده در آفریقا، آمریکای جنوبی و هند رشد می کند. هند در واقع تنها جای شناخته شده به عنوان معدن جهان در تولید روغن کرچک است. ایالات متحده و چین وارد کننده اصلی هستند.

روغن کرچک توسط دانه های کاستور با فشردن دادن در سرما تولید می شود و سپس حرارت را اعمال می کنند. این یک روغن خوراکی نیست و تنها یک درصد از تولید روغن گیاهی در جهان را تشکیل می دهد.
از لحاظ تاریخی روغن کرچک به عنوان یک ملین موثر استفاده میشود. این نیز برای تحریک استفاده شده است. اما امروزه روغن کرچک به عنوان یک عنصر در لوازم آرایشی به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد. طبق بررسی ایمنی برای روغن کرچک، روغن کرچک در بیش از 900 محصول آرایشی در سال 2002 استفاده شد.

مزایای استفاده از روغن کرچک بر پوست شما چیست؟

روغن کرچک دارای مزایای بالقوه بسیاری است.که شامل:

1.جلوگیری از چین و چروک

روغن کرچک حاوی آنتی اکسیدان ها است که با رادیکال های آزاد در بدن شما مبارزه می کنند. رادیکال های آزاد مسئول سرعت بخشیدن به فرآیند پیری هستند، و چین و چروک ها ظاهر می شوند.

2.مبارزه با آکنه

روغن کرچک دارای خواص ضد باکتری است. باکتری روی صورت شما می تواند باعث التهاب شود و منجر به آکنه شود.

3.کاهش پف

روغن کرچک دارای خواص ضد التهابی است که می تواند باعث کاهش تورم و خستگی شود. این می تواند اندازه جوش های التهابی یا پف چشم را نیز کاهش دهد.

4.مرطوب کننده

رطوبت پوست شما را جوان، براق و سالم نگه می دارد. رطوبت همچنین از چین و چروک جلوگیری می کند.

5.تسکین آفتاب سوختگی

با توجه به خواص ضد التهابی آن، روغن کرچک ممکن است درد ناشی از آفتاب سوختگی را کاهش دهد. ویژگی های مرطوب کننده آن نیز ممکن است باعث کاهش لایه برداری شود.

6.مبارزه با لب خشک

روغن کرچک یک عنصر رایج در رژ لب و براق است. اگر لب های خشکی دارید،از روغن کرچک استفاده کنید. اما ممکن است بخواهید آن را با یک روغن مزه بهتر، مانند روغن نارگیل مخلوط کنید.

7.ارتقاء سلامت کلی پوست

روغن کرچک پر از اسیدهای چرب سالم است. اسیدهای چرب برای حفظ سلامتی پوست ضروری هستند.

چطور از روغن کرچک بر روی صورت استفاده شود؟

روغن کرچک غلیظ است، بنابراین قبل از قرار دادن روی صورت خود باید آن را با روغن حامل مخلوط کنید. روغن های حامل مشترک شامل: 

  • روغن نارگیل  
  • روغن بادام
  • روغن زیتون

    شما می توانید از ان ها برای یک اثر مرطوب کننده اضافی استفاده کنید.

پس از تمیز کردن پوست خود، این مخلوط را قبل از خواب استفاده کنید.شما می توانید روغن را شب استفاده کنید و بعد از یک تا پنج دقیقه با پارچه گرم آن را پاک کنید.

آیا تحقیق در مورد استفاده از روغن کرچک در پوست شما وجود دارد؟

تحقیقات در مورد کاربرد موضعی روغن کرچک بسیار محدود است. یک مطالعه سال 2012 عوارض آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی در روغن کرچک یافت شد.

ترکیب شیمیایی روغن کرچک توسط دانشمندان شناسایی شده است. حدود 90 درصد از اسید ریکینولیک ساخته شده است که یک اسید چرب قوی است. هیچ تحقیق در مورد استفاده از روغن کرچک به طور مستقیم بر روی صورت وجود ندارد.

اثرات جانبی بالقوه استفاده از روغن کرچک روی صورت شما

بررسی ایمنی نیز نشان میدهد که استفاده موضعی از روغن کرچک برخی از افراد مبتلا به درماتیت(آماس پوست)پوست آن ها را تحریک می کند. اگر دچار درماتیت یا بیماری دیگر پوست هستید، قبل از استفاده از هر محصول جدید، با پزشک خود مشورت کنید.

FDA نیز برخی شواهد را دریافت کرد که روغن کرچک میتواند چشمها را تحریک کند.

خط آخر

روغن کرچک فقط برای درمان یبوست نیست. بسیاری از مردم با مزایای پوستی روغن کرچک آگاه هستند. تحقیقات پزشکی، با این حال، هنوز به دنبال آنها است.

در حال حاضر، روغن کرچک برای استفاده به عنوان یک عنصر در لوازم آرایشی مورد تایید است، اما تحقیق بسیار کمی در مورد کاربرد مستقیم وجود دارد. هیچ تحقیقی برای ارزیابی ایمنی روغن کرچک به طور خاص وجود ندارد.

روغن های بسیاری وجود دارند که اثرات اثبات شده روی پوست دارند. قبل از انتخاب روغن برای اعمال به صورت خود، تحقیقاتی در مورد سایر روغن های گیاهی مانند روغن نارگیل و روغن آووکادو انجام دهید.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

خرید رپورتاژ خرید بک لینک نرم افزار مطب نرم افزار مطب نرم افزار رستوران نرم افزار انبارداری