خانه » تغذیه » خواص سیر برای درمان و پیشگیری برخی بیماری ها

خواص سیر برای درمان و پیشگیری برخی بیماری ها

سیر یکی دیگر از گیاهان گرم و خشک هست که خواص فراوانی برای درمان و پیشگیری بیماری ها دارد . در واقع علت خواص سیر برای درمان بیماری به دلیل وجود ترکیب آلیسین در آن می باشد که با خرد کردن یا له کردن از این گیاه آزاد می شود ( البته بهتر است سیر را بصورت خام بجوید تا سریع تر این نوع ترکیب وارد بدنتان شود ) .

سیرها به سه دسته بیابانی ، کوهی و بستانی تقسیم می شوند .نوع بستانی آن همان سیر خوراکی است که برای غذاها و موارد دیگر کاربرد دارد . سیر کوهی نیز به موسیر معروف است که در ماست و انواع ترشی استفاده می شود . در این مطلب از سایت دکتر طب قصد داریم شما را با خواص درمانی این گیاه آشنا کنیم . تا انتها با ما همراه باشید .

 

سیر
doctorteb.ir

 

کاهش کلسترول با خوردن سیر

با خوردن 30 گرم سیر در روز می توانید میزان کلسترول سطح خون را پایین بیاورید . به این صورت که چون کسترول از طریق خون دفع می شود ابتدا با مصرف آن میزان کلسترول افزایش یافته تا از نسوج خارج شود و به طرف رگ های خونی برود و بعد از دفع کلسترول بد در خون مقدار آن طبیعی خواهد شد .

 

آلزایمر را با ” سیر” درمان کنید

آلزایمر از جمله بیماری هایی هست که بعد از مبتلا شدن دران قطعی برای آن وجود ندارد . اما می توان با خوردن یک سری مواد خوراکی و انجام یک سری فعالیت ها از این بیماری پیشگیری کرد و یا در طول درمان مقداری از شدت آن کم کرد . از جمله مواد خوراکی که می تواند به این بیماری کمک کند سیر می باشد .  علت این امر وجود خاصیت آنتی اکسیدان در آن است . توصیه می شود روزانه چند حبه از آن را بصورت خام یا در غذاها استفاده شود .

 

سم زدایی بدن

بخاطر وجود خاصیت آنتی اکسیدان و ترکیب آلیسین در مقابل رادیکال های آزاد و آسیب زا از بدن محافظت کرده و همچنین فلزات سنگینی مانند سرب ( روزانه به دلیل تردد در سطح شهر و وجود آلاینده های هوا و دود ماشین ها یا استفاده از مواد آرایشی مقداری از سرب جذب بدن شود ) را از بدن دفع می کند و با این کار عملیات سم زدایی در بدن اتفاق می افتد .

 

خواص سیر
doctorteb.ir

 

پیشگیری از انواع سرطان ها

خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدان های موجود در این گیاه موجب کاهش تولید سلول های سرطانی و در نهایت باعث از بین رفتن آن ها خواهد شد . مصرف روزانه چند حبه سیر در غذا یا جویدن آن کمک شایانی به پیشگیری از سرطان روده بزرگ و معده می کند.

 

رفع کم خونی

کمبود آهن در بدن منجر به انواع کم خونی می شود که نوع شایع آن کم خونی ارثی است . فردی که دچار کم خونی می شود سیستم بدن او در دریافت اکسیژن و خروج دی اکسید کربن دچار مشکل شده و معمولا با علایمی مثل خستگی فراوان ، تپش قلب و … همراه است . خوردن یک سری از غذا ها باعث کنترل این اتفاق در نوع کم خونی ارثی خواهد شد . یکی از گیاهان موثر در رفع این بیماری “سیر” می باشد که با خوردن آن به مقدار بیش تری آهن مفید جذب بدن می شود.

 

منبع : doctorteb.ir

(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

ویتامین آ

ویتامین آ علائم و عوارض کمبود آن

ویتامین آ از منابع حیوانی در کبد شیر، کره، زرده تخم مرغ ، ماهی های …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *