خانه » تغذیه » مصرف بیش از حد سیر چه مشکلاتی را به وجود می آورد ؟

مصرف بیش از حد سیر چه مشکلاتی را به وجود می آورد ؟

همیشه از خواص درمانی گیاهان و سبزیجات و میوه ها گفتیم یکی از آن ها گیاه سیر است . در مقاله قبل در مورد خواص آن صحبت شد ، این بار قصد داریم درباره مضررات و آسیب هایی که در اثر مصرف بی رویه ای که با خوردن آن پیش می آید مطالبی را در سایت مدل 24 به اشتراک بگذاریم .

 

مضرات سیر
doctorteb.ir

مضررات سیر خام

با اینکه سیر خاصیت آنتی اکسیدان دارد ولی مصرف بیش از حد آن به صورت خام باعث آسیب رسیدن به مهم ترین عضو بدن یعنی کبد خواهد شد . در واقع با جویدن این گیاه به صورت خام نوعی مسمومیت برای کبد ایجاد خواهد کرد .

 

مشکلات معده و ایجاد تهوع و استفراغ

خوردن بیش از حد این گیاه چه بصورت روغن چه بصورت تازه در اول صبح با معده خالی می تواند با تهوع و سوزش معده  گاهی با استفراغ همراه باشد . از طرفی با خوردن آن به مرور نوعی اسید در مری ترشح می شود که این هم دلیلی برای سوزش معده و درد های مربوط به معده خواهد شد . همچنین می تواند ایجاد نفخ کرده و موجب اسهال می شود .

طبق تحقیقات انجام شده در کشور ژاپن ، خوردن قرص این گیاه موجب قرمز شدن غشای مخاطی معده شده و در دراز مدت مشکلات جدی را به وجود خواهد آورد .

 

حالت تهوع

 

کاهش بیش از حد فشار خون

سیر یکی از گیاهان مفیدی هست که به شیوه ای مصرف شود می تواند فشار خون را پایین آورد . اما اگر طبق تجویز پزشک داروهایی را برای پایین آوردن فشار خون مصرف می کنید نباید از این ماده خوراکی استفاده کرد زیرا با مصرف آن در کنار داروهای مربوطه باعث کاهش بیش از حد فشار در رگ ها می شود .

 

کاهش قدرت بینایی در اثر مصرف بیش از حد این گیاه

بین فضای قرنیه و عنبیه چشم ممکن است باعث خونریزی در اتاق قدامی چشم شود که به آن هایفما می گویند . خوردن بیش از اندازه “سیر” به دلیل خاصیت ضد انعقاد بودنش می تواند باعث بروز این مشکل برای چشم شود و در دراز مدت باعث شده فرد به طور دائمی قدرت بینایی خود را از دست بدهد .

 

دیگر مضرات این گیاه در زیر به صورت مختصر آورده شده است :

  1. خوردن آن به شکل خام باعث تحریک میگرن و سردر های مربوط به آن می شود .
  2. احتمال دارد با مصرف این گیاه با برخی از داروها تداخل داشته باشد .
  3. تماس مستقیم “سیر” با پوست موجب ایجاد سوختگی و حساسیت های پوستی شود .
  4. “سیر” باعث تعریق بیش از حد می شود.
  5. یکی دیگر حساسیت هایی که در اثر خوردن این گیاه ایجاد شده اگزما می باشد .در برخی افراد نیز خوردن آن باعث جوش زدن و بالا رفتن حرارت بدن خواهد شد .
  6. اگر برای درمان برخی از بیماری های داروی رقیق کننده استفاده می کنید در برنامه غذایی خود این گیاه را حذف کنید چون خون ریزی را تشدید می کند .

منبع : doctorteb.ir

 

(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

ویتامین آ

ویتامین آ علائم و عوارض کمبود آن

ویتامین آ از منابع حیوانی در کبد شیر، کره، زرده تخم مرغ ، ماهی های …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *