خانه » سلامت » نسخه هایی بی نظیر و کارساز از خواص کدو

نسخه هایی بی نظیر و کارساز از خواص کدو

کدو در طباخی مردم قدیم بسیار مصرف می شد و اهمیت زیادی داشت. اشخاصی خوشی سلیقه در زمانهای قدیم عادت داشتند که کدو را با عسل، چاشنی غذاهای گوشتی پرادویه کنند. در این مطلب از سایت دکتر طب ما از کدو و خواص کدو برای انواع بیماری ها با شما صحبت می کنیم. با ما همراه باشید.

 

 

کاربرد و خواص کدو در نظر گذشتگان

خواص کدو

گوشت و تخم کدو در طب قدیم استعمال می شد. در قرن اول میلادی دیوسکورید در کتاب خود به نام اساسی مواد طی دستور داده است که یک کاسه شیر گرم را یک شب در داخل یک کدو بریزند و صبح آن را سر کشند، به این وسیله یک داروی ملین قوی را مصرف خواهند کرد. ابن سینا پزشک شهیر ایرانی کدو را برای رفع سردرد و همچنین دفع بی خوابی و شفای خستگی اعصاب تجویز می کرد.

براساول در کدو خواص شفا دهنده ای تشخیص داده و به بیماران خود دستور می داد که هر روز سه فنجان از آب کدو را که با شیر گرم مخلوط شده باشد، برای دفع صفرا و بلغم بنوشند .بورل که در سال ۱۹۵۷ میزیست نوشته است دهقانی را دیدم که زن خود را که مبتلا به هذیان شده بود با کدو معالجه کرد به این ترتیب که نصف یک کدو را خرد کرده و روی سر زن خود گذاشت و به این داروی ساده بیماری او را معالجه کرد.

شلیمر که تقریباً صد سال قبل در ایران طبابت می کرد در کتاب خود نوشته است که ایرانیان گوشت و تخم کدو را از نظر طبی ادرارآور میدانند، وقتی کسی تب می کند و دچار عفونت شکم می شود آش کدو به او می دهند. روغن تخم کدو را هم گرفته و برای تسکین درد بواسیر به کار می برند.

 

 

نسخه هایی از خواص کدو

خواص کدو

برای دفع یبوست دویست گرم سیب درختی را به تکه هایی اندازه یک گردو ببرید و هشتصد گرم گوشت کدو را که پوست و تخم نداشته باشد به همان اندازه ببرید و در ظرفی بریزید و صد گرم شکر روی آن بریزید و آنقدر آب به آن اضافه کنید که روی آن را بگیرد، سپس ظرف محتوای سیب، کدو، شکر و آب را روی آتش ملایمی بگذارید تا آهسته آهسته بجوشد، وقتی خوب پخت آن را در سبزی خردکن بریزید وله کنید و به صورت کمپوت در آورید کمی و به آن دارچین و وانیل و پوست پرتغال یا نارنج اضافه کرده و سپس مصرف کمپوت کدو و سیب به ترتیبی که در بالا شرح دادیم و شما آن را تهیه می کنید غذای ملین خوبی است و برای دفع یبوست تأثیر زیادی دارد.

 

 

دفع اختلالات هاضمه از مهمترین خواص کدو

خواص کدو

چون کدو براحتی می پزد غذایی است که برای معده های علیل فوق العاده مفید است و می توان کدوی پخته را به بچه ها، به پیرمردان و به کسانی که دچار بیماری عفونی شده اند و دوره نقاهت را می گذرانند تجویز کرد. کدو را با شکر، کره و یا خامه یا شیر به صورت پوتاژ و یا پوره و قبل غذا هم می توان مصرف کرد. کدوی پخته با عدسی غذای مناسبی برای سینه های گرفته است. حتما این دستور را امتحان کنید

 

 

درمان سنگینی معده و اسهال از بارزترین خواص کدو

خواص کدو

صد گرم گوشت کدو را که تکه تکه کرده اید در یک لیتر آب آنقدر بجوشانید تا نصف آب آن بخار شود، بعد آن را در صافی بریزید و آب آن را  با کمی شکر شیرین کنید و هروقت خواستید بخورید. این دستور کدوی پخته به ترتیبی که در بالا شرح داده شد برای کسانی که مبتلا به سنگینی معده و یا اسهال شده اند هم غذا و هم دوامی باشد. کمپوت کد و هم برای مبتلایان به سنگینی معده و اسهال مفید است.

 

(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

5 راه استفاده از زردچوبه به منظور افزایش سلامتی شما

زردچوبه یک ادویه باستانی است که از رنگ طلایی پر طراوتی ساخته شده است. این …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *