خانه » سلامت » تاریخچه میوه گردو و خواص کلی گردو

تاریخچه میوه گردو و خواص کلی گردو

در این مطلب از سایت دکتر طب از میوه ی گردو یک بسیار هم در ما ایرانیان پرطرفدار است صحبت می کنیم.ما در وعدهی صبحانه و میوه گردو را همراه با کشمش و غیره مصرف می کنیم و میوه گردو در سبد غذایی ما جایگاه مهمی دارد.یک گردو را طوری از پوست درآورید که سالم بماند و خوب به آن نگاه کنید، شکل مغز آدمی است.قدیمی ها، گردو را به مغز انسان تشبیه میکردند و به همین دلیل با سردرد آن را ارتباط می دادند.

 

 

تاریخچه میوه گردو

میوه گردو

درخت گردو سابقه ای خیلی قدیمی دارد و منشا ظهور آن معلوم نیست، ولی بی تردید باید گفت گهوارهٔ اصلی آن در آسیا بوده است. در طبقات زمین متعلق به عهد چهارم زمین شناسی، نقش و نگار برگهای درخت گردو را پیدا کرده اند و به این دلیل، میگویند این درخت در عهد چهارم وجود داشته است. درخت گردو در مناطق معتدله می روید و باید آن را بکارند، ولی به حالت وحشی هم اینجا و آنجا پیدا می شود. در ایران، جنگلهای گردوی کردستان شهرت جهانی دارد. در قرون وسطا گردو قدر و قیمت زیادی پیدا کرد و در آن زمان در فرانسه شغل تازه ای برای به گردو پیدا شد که معروف به اندازه گیر گردو بود و اشخاصی بودند که کار آنها اندازه گیری گردو و طبقه بندی آنها بود و به سرعت و مهارت تمام این کار را انجام میدادند.

 

 

خواص کلی میوه گردو

میوه گردو

از سالیان دراز خواص طبی میوه گردو را شناخته و آن را تجزیه و تحلیل میکردند. از نوشته هایی که در دست ماست در قرن اول میلادی دیوسکورید خواص میوه گردو را در کتاب خود این طور شرح میدهد: میوه گردو سردرد را تحریک می کند ولی کرم کدو را دفع میسازد. در قرن نهم میلادی سنت ایزودور دوسوی دربارهٔ گردو این طور نسخه می داد: پوست درخت گردو ضد کرم است، میوه گردو برای رفع مسمومیت و آبسه های کبدی است. پوست میوه گردو برای معالجهٔ ریزش آب از چشم و برگهای درخت گردو برای درمان کرم کدو، نقرس و جذام مفید است!

 

 

تجزیه علمی برگ میوه گردو

میوه گردو

برگهای درخت گردو دارای یک آلکالوئید، اینوزید  و یک مادهٔ چربی اصیل مقوی و دارای نمکهای معدنی فسفردار است. برگ و پوست سبز گردو، مقوی و تصفیه کنندهٔ خون هستند. خود گردو بی اندازه مغذی است؛ چنانکه پانصد گرم گردوی پوست کنده و خشک اگر مصرف شود سه هزار و پانصد کالری در بدن تولید می کند، که این مقدار کالری برای چهل و هشت ساعت کافی است ولی مسلم است که این مقدار گردو را یکدفعه نمی شود خورد و اگر کسی آن را بخورد دچار سوء هاضمه خواهد شد، زیرا گردو درعین حال که مغذی است گوارش آن هم سنگین است و اگر زیاد خورده شود مخاط روده ها و سقف دهان و زبان را متورم خواهد کرد؛ به همین علت است که باید بعد از خوردن گردو دهان را کاملاً شستوشو داد.

میوه گردو

گردو برای اشخاصی که روده ه ای علیل و ضعیفی دارند می تواند بحرانهای اسهال تولید کند. گردوی خشک، قند و آب ندارد، ولی دارای ویتامینها و املاح معدنی و مقدار زیادی مواد چربی است. از گردو، روغن و پروتئین گردو استخراج می کنند. پروتئین گردو نزدیک به پروتئین حیوانی است و به همین جهت گیاه خواران به جای گوشت و پروتئینهای حیوانی گردو، فندق و بادام می خورند. در رستورانهای گیاهخواران، غذایی به نام بیفتک کوبیده وجود دارد که مخلوطی از گردو و غلات کوبیده است.

(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

قهوه کاسنی: جایگزین سالم برای قهوه؟

با وجود داشتن بیش از دو قرن، قهوه کاسنی در سالهای اخیر محبوبیت فراوانی یافته …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *