اخبار پزشکی و دنیای طب و سلامت روانشناسی تغذیه

همه چیز در مورد مصرف گوشت مرغ

0

یکی از دلایل اصلی برای مصرف گوشت مرغ در وعده های غذایی تامین پروتئین مورد نیاز بدن می باشد.طبق مطالعات انجام شده میزان درصد پروتئین در گوشت مرغ نسبت به انواع گوشت ها بالاتر است.در این مقاله از دکترطب قصد داریم کلیاتی از میزان کالری قسمت های مختلف مرغ و خواص آن برای پیشگیری برخی از بیماری ها و همچنین فواید گوشت مرغ برای بدن مطالبی را با شما خوانندگان این مطلب به اشتراک بگذاریم.

 

گوشت مرغ
خواص گوشت مرغ

سلامت و بهداشتی بودن گوشت

برخی از بیماری ها از طریق مصرف گوشت می تواند به بدن انسان منتقل می شود،اما در گوشت مرغ انتقال بیماری محدود است.از جمله بیماری های قابل انتقال می توان به سالمنلوزین اشاره کرد که اغلب در مرحله آماده سازی گوشت مرغ می باشد.چنانچه مراحل پرکنی و بسته بندی طبق اصول بهداشتی صورت گیرد هیچ نوع خطری برای انسان نخواهد داشت.

 

قابلیت هضم و جذب

اگر بخواهیم از نظر ترکیب پروتئین و تناسب اسیدهای آمینه ضروری انواع گوشت ها را مقایسه کنیم،گوشت مرغ هیچ کمبودی نسبت به سایر گوشت ها مثل گوشت گاو و گوسفند و غیره ندارد.یک مزیت مهم آن کم بودن میزان کلسترول و سهل الهضم بودن آن است.مزیت دیگر آن طعم و مزه بهتریست که باعث شده مردم تمایل بیشتری برای مصرف آن داشته باشند.همچنین از نظر اقتصادی و سهولت تهیه و نگهداری و پرورش راحت تری دارد.

خواص گوشت ران و سینه مرغ

سینه مرغ پروتئین بیشتری داشته و در عوض چربی آن کمتر است و برای مصرف کالری کمتر در طول روز این قسمت از مرغ توصیه می شود.پس کسانی که چربی خون بالا دارند و همچینین ورزشکاران سینه مرغ مصرف کنند. در حالی که ران مرغ چربی بیشتری دارد و بافت گوشت آن نرم تر و لطیف تر است. از نظر تغذیه ایی این بخش مرغ به گوشت قرمز نزدیک تر بوده  و آهن و روی بیشتری را شامل می شود.بنابراین افرادی که دارای اسید اوریک بالا هستند و یا دچار کم خونی می باشند بهتر است از ران مرغ در برنامه ی غذایی خود بیشتر استفاده کنند.

گوشت مرغ
خواص ران و سینه گوشت مرغ

خواص کلی گوشت مرغ

  1. پیشگیری از آلزایمر
  2. پیشگیری از سرطان
  3. کمک به رشد کودکان
  4. سلامت قلب و تنظیم فشار خون و سطح کلسترول
  5. کم کردن فشار عصبی و استرس
  6. مبارزه با عفونت ها و افزایش سطح ایمنی بدن
  7. حاوی فسفر و مفید در ساختمان دندان ها و استخوان ها
  8. منبع خوبی از ویتامین B6 و ویتامین B3
  9. افزایش سطح تستوسترون
  10. کاهش ابتلا به آرتروز(به دلیل وجود ماده معدنی سلنیوم)
  11. منبعی مهم برای تامین انرژی و سوخت و ساز بدن
  12. حاوی نیاسین (موثر برای تقویت پوست و دستگاه گوارش)

و……

بطور کلی در کنار خواص مفید و موثری که این نوع گوشت برای بدن داردمعایبی را هم شامل می شود که باید به آن ها توجه کرد.یکی از این نکات در مورد رعایت اصول بهداشتی هست که اگر به آن دقت نشود دچار بیماری های خطرناکی خواهید شد  :

پس از هر بار دست زدن به گوشت خام مرغ حتما دست های خود را بشوید . نکته مهم بعدی در مورد مصرف پوست مرغ می باشد.چون مقدار زیادی چربی اشباع شده دارد برای بدن مضر بوده و قبل از طبخ آن حتما پوست را از گوشت جدا کنید.

 

منبع : doctorteb.ir

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.