خرید بک لینک شرکت نرم افزار عارف رایانه

مطالب مرتبط با اسلایدر اصلی

نرم افزار مطب

نوشته تصادفي

تبلیغات متنی

برچسب های پرکاربرد

آموزش ساخت مربای هویج اموزش مربای هویج بیماری تغذیه خاصیت سیب خواص خوردن سیب خواص سیب خواص سیب ترش خواص سیب درختی خواص گوجه خواص گوجه فرنگی خواص گوجه فرنگی برای پوست درمان سرماخوردگی درمان سرما خوردگی درمان سرماخوردگی با گیاهان دارویی راه درمان سرماخوردگی راههای درمان سرماخوردگی طرز تهیه مربای هویج طرز تهیه مربای هویج زیبا طرز ساخت مربای هویج فایده سیب فواید خوردن سیب فواید خوردن سیب ناشتا فواید سیب فواید سیب درختی فواید گوجه فواید گوجه فرنگی مربای هویج مربای هویج به شکل گل رز پیشگیری از سرماخوردگی

غذای سرخ شده سالم وجود دارد؟

خانه » اسلایدر اصلی » غذای سرخ شده سالم وجود دارد؟

غذای سرخ شده-تغذیه مناسب-استفاده از روغن-سرخ کردن غذا

تغذیه از جمله موارد مهمی است که برای سلامت عمومی بدن مهم می باشد. در ذهن همه ما همواره این باور وجو دارد که غذاهایی که به اصطلاع بخارپز شده اند، سالم تر می باشند و برای بدن مفید تر هستند. غذایی در نظر ما سالم تر است که روغن کمتری در آن استفاده شده باشد یا اصلا حاوی روغن نباشد.

غذای سرخ شده-دکترطب

غذای سرخ شده-دکترطب

سوال مهم این جاست که آیا می توان غذایی را با روغن آماده کرد که ترکیبات مفید آن به اندازه غذاهای بخار پز باشد.

پاسخ سوال مثبت است.

می توانیم غذا هایی را با شیوه های خاصی تهیه کنیم که هم در آن روغن استفاده شده و هم سالم باشد.

نکاتی وجود دارد که بتوان خواص مواد اولیه را در کنار روغن حفظ کرد. در ادامه این نکات را بیان خواهیم کرد.

روغن را تمیز نگه دارید

در هنگام سرخ کردن غذا در صورت وجود ته مانده‌های غذا در روغن، سریع می‌سوزد.
این امر باعث بدرنگ و بدطعم شدن غذای سرخ شده در آن می‌شود، بنابراین قبل از سرخ کردن ته مانده غذا را از روغن در بیاورید.

 

پودر یا مایه کنتاکی بهتری تهیه کنید(اصطلاحا پودر سخاری)

غلتاندن غذا در پودر یا مایه کنتاکی لایه تردی ایجاد می‌کند. اما اگر از پودر یا مایه به درستی استفاده نشود باعث جذب روغن بیشتری می‌شود. آرد در صورتی که به میزان کافی از آن استفاده شود، روغن را جذب نخواهد کرد اما افزودن آرد زیاد باعث جذب روغن خواهد شد. موادی مانند آرد ذرت و برنج جذب روغن را کاهش می‌دهد. اگرچه خوردن نوشیدنی گازدار توصیه نمی‌شود اما افزودن کمی نوشیدنی‌های گازدار به جای آب برای تهیه مایه کنتاکی، مانع از جذب روغن می‌شود.

دمای مناسب روغن در طول زمان حفظ شود

در صورت حفظ دما حین پخت، غذا روغن را به خود جذب نخواهد کرد. پس از سرخ کردن، غذا را در صافی قرار دهید.

برای مشاهده مطالب سلامت،کلمه سلامت را کلیک کنید.

برای مشاهدا اخبار پزشکی، اخبار پزشکی را کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی

نکات پسر دار شدن | چگونه در حاملگی پسردار شویم

خواص سیب و فایده سیب برای انسان

طرز تهیه شله زرد نذری خوشمزه برای محرم

درمان درد معده اکثر بیماری های شمارا درمان میکند

پربازدید های اسلایدر اصلی , تغذیه

Sorry. No data so far.

نظرات شما